Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi

Home    |  Hizmetlerimiz  |    Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi

Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi – Profesyonel Bakım ile Güvenli ve Verimli Kullanım

Kombi bakımı, hem sıcaklıkların uzun ömürlü olması hem de enerji ömrünün artması açısından son derece önemlidir. Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi olarak, Vaillant kombilerinizin bakım ihtiyaçlarını profesyonel ekibimizle en kısa sürede ve en etkili şekilde karşılıyoruz. Yıllık düzenli bakım hizmetimiz, kombinizin sorunsuz çalışmasını sağlarken, arıza risklerini minimuma indirir.

Neden Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisini Tercih Etmelisiniz?

1. Hızlı Etkin Servis

Servis taleplerinizi en kısa sürede değerlendirme ve kombi bakımınızı sürekli olarak bekleriz.

2. Deneyimli Ekip

Uzman teknisyenlerimiz, kombi bakımında ve ince ayrıntılara kadar seçilebilir şekilde çalışır.

3. Uygun Fiyatlar

Kaliteli bakım hizmetini uygun fiyatlı sunarak bütçenizi koruyoruz.

Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi olarak, deneyim tecrübesine sahip profesyonel ekibimizle, kombi bakımını en üst düzeyde yapıyoruz. Müşterinin her zaman ön programında sürekli, güvenilir, hızlı ve uygun fiyatlarda çözümler sunuyoruz

Tekirdağ'ın Her Yerine Hızlı Hizmet

Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi olarak, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Muratlı, Marmaraereğlisi, Saray, Ergene ve Malkara gibi Tekirdağ’ın tüm ilçelerine bakım hizmeti sunulmaktadır. Neredeyseniz, uzman ekibimiz kısa sürede yanınıza gelir ve kombi bakımınızı toplar.

Bize Ulaşın

Vaillant kombi düzenli bakımını yaptırmak ve yüksek verimli bir ısıtma sistemiyle kış aylarını konforlu bir şekilde yaşamak için bizimle iletişime geçin. 0282 263 22 96 telefondan bize ulaşarak servis kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz ya da WhatsApp Destek Hattı: 0535 876 ​​25 80 üzerinden hızlı bir şekilde randevu alabilirsiniz.

Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi olarak, kombinizin verimliliğini artırmak ve sizi güvenli bir şekilde ısıtmak için buradayız!

Tekirdağ Vaillant Kombi Bakım Servisi'nde Neler Yapılır?

  • Genel Kombi Kontrolü: Kombinin dış mekanda herhangi bir yırtılma, kırılma veya deformasyon olup olmadığı kontrol edilir.
  • Gaz Kaçağı Kontrolü: Tüm gaz bağlantıları ve kombinin gaz kaçağına karşı aktarım durumu ayrıntılı olarak kontrol edilir.
  • Brülör ve Yanma Odası Temizliği: Kombinin verimli çalışması için brülör ve yanma odası hataları, yanma performansı optimize edilir.
  • Fan Temizliği ve Kontrolü: Kombinin hava dağılımını sağlayan fan dağıtımları ve düzgünlüğünden emin olunur.
  • Genleşme Tankı Kontrolü ve Basınç Ayarı: Genleşme tankı kontrol edilir ve su basıncı optimum seviyeye getirilir.
  • Su Kaçağı Kontrolü: Kombinin su sızıntısı kontrol edilir ve olası su kaçakları tespit edilirse giderilir.
  • Petek ve Radyatör Bağlantılarının Kontrolü: Kombinin petek ve bağlantı bağlantılarının kontrol edilmesi su düzgün şekilde yapıldığından emin olunmalıdır.

  • Ana Eşanjör Temizliği: Eşanjörün temizlenmesiyle ısı transferinde maksimum verimlilik sağlanır.

  • Elektrik ve Devre Kontrolleri: Kombinin elektrik bağlantıları, termostat ve elektronik devreleri kontrol edilir, güvenli bir şekilde çalışması sağlanır.

  • Üç Yollu Vana Kontrolü: Kombide sıcak su ve ısıtma suyu geçişi yönetilen üç yollu vana kontrol edilir, düzgün işleyişinin çalışmadığına bakılır.

  • Sıcak Su ve Isıtma Fonksiyonlarının Testi: Kombinin sıcak su ve ısıtma kapasitesi test edilir, her iki sistemin düzgün çalışmasına çalışmaya bakılır.
  • Gaz Basıncı ve Yanma Ayarları: Doğru gaz basıncı ve yanma ayarları ayarları, cihazın yakıt tüketimi ve verimliliği optimize edilir.
  • Emniyet Sistemleri ve Sensörlerin Kontrolü: Kombinin emniyet sensörleri, ateşleme ve emniyet sistemleri kontrol edilir, cihazın güvenli çalışması sağlanır.